Aláírás mini / Kék / Közérzet / Kultúra · 2015.11.13.

KÖNYV – Ezerarcú veszprémi asszonyok

Erős nők a sziklán – Főhajtás az 1000 éves város 1000 arcú asszonyai előtt címmel jelentet meg könyvet a Veszprémi Nők Kerekasztala (Venőke) a veszprémi néma nőtüntetés évfordulójára. A Venőke a könyv nyomdaköltségének fedezéséhez nagyszabású gyűjtőkampányba kezdett. A támogatást magánszemélyektől és szervezetektől is szívesen látják.

venokekep.jpgA kemény borítós, sok színes fényképpel és Berta Ágnes grafikus illusztrációival készülő könyvet hétfőn, november 16-án adják nyomdába, és ha valaki szeretné, hogy támogatóként feltüntessék a nevét, legkésőbb szombat estig küldjön egy szándéknyilatkozatot a venoke1@gmail.com címre, amely tartalmazza, hogy mekkora összeget, milyen formában szeretne felajánlani a könyv kiadásához és várhatóan ezt mikor teljesíti.


A Venőke 5000 forintos vagy annál nagyobb támogatási összeg esetén egy dedikált támogatói példányt ad, és a könyvben feltünteti a támogató nevét (amennyiben időben megkapja a felajánló szándéknyilatkozatát). Ha 10 ezer forint vagy ennél magasabb összegű a felajánlás, az előbbieken kívül a könyvbemutatók vetítésein is feltüntetik a felajánló nevét a támogatók között.

A támogatásokat a könyv nyomdába adása után is várják folyamatosan. A jelentkezők írhatnak a venoke1@gmail.com vagy a venoke@chello.hu címre, hívhatják a +36 30 304 4560-as mobilszámot, vagy utalhatnak közvetlenül a Venőke Kinizsi Banknál vezetett számlájára, a következő számlaszámra: 73200127-10008528 (az ajánlat érvényesítése érdekében juttassák el a Venőkéhez az átutalás igazolásának másolatát).


[fbcomments]