Szórakozás · 2020.06.11.

KÖNYV – A Jóbarátok-generáció

A Jóbarátok rajongók elképesztően sok izgalmas háttérsztorit ismerhetnek meg Saul Austerlitz, a popkultúra ismert krónikása kötetéből.

Jó reggelt! Tényleg 1994-et írtunk, amikor a televízió műsorra tűzte az első epizódot?


Abban az évben, szeptemberben hat barát ücsörgött a kedvenc kávézójában, hogy szexről, párkapcsolatokról, munkáról meg az élet egyéb dolgairól trécseljenek – és a mai napig újabb és újabb rajongók fedezik fel Rachel, Ross, Joey, Chandler, Monica és Phoebe életét. A sorozat – tehetséges megalkotóinak köszönhetően – szőröstül-bőröstül bekebelezte a fiatal közönséget. A Jóbarátok volt a korszak legkedveltebb és a legnagyobb hatású televíziós programja. Soha nem tartottak szünetet.

Ám pillantsunk csak bele, mi zajlott a színfalak mögött!

Saul Austerlitz, a popkultúra ismert krónikása exkluzív interjúkat készített az írókkal, a rendezővel, a producerekkel és a stáb tagjaival a sorozat történetéről, amely a Netflixen jelenleg is meghökkentő népszerűséggel éli utóéletét. Izgalmas részleteket közöl a forgatás körülményeiről, a Super Bowlról, londoni utakról, leszbikus esküvőkről, frizuradivatokról, szupersztárok cameóiról vagy a millió dolláros szerződésekről.

A Jóbarátok az új műsorokkal is felveszi a versenyt. Előkelő helyet foglal el a televíziós adások népszerűségi listáin, az ismétlések is ott vannak a Top 10-ben! A Jóbarátok a kilences évek televíziós szimbólumává vált, öröksége és sikere a legmerészebb ábrándokat is túlszárnyalja. Ez a letehetetlen, vidám, humoros könyv is ezt bizonyítja.

A Jóbarátok rajongók elképesztően sok izgalmas háttérsztorit ismerhetnek meg a kötetből. A Generation Friends Amerikában a sorozat bemutatójának 25. évfordulójára jelent meg.

A Jóbarátok-generációt Magyari Andrea fordította.

A könyv itt megrendelhető.

Austerlitz A Jóbarátok-generáció fedél

 


[fbcomments]