Kultúra · 2016.12.14.

KONCERT – Ünnepvárás zenével

Az ünnepi készülődés napjaiban és az ünnepek idején egyaránt sokféle zenés, dalos programmal várja közönségét a veszprémi Hangvilla. Érdemes körülnézni a honlapjukon, a gazdag kínálatból mi itt most kettőt, két szívünkhöz közel állót ajánlunk olvasóink figyelmébe.

Most csütörtökön (15-én) 17.30-kor a Hangvilla kávéházában kezdődik a Military Girls műsora. Kádárné Hegedűs Veronika és Gaál Nikolett Katalin, a két varázslatos hangú katonanő a legszebb karácsonyi dallamokkal járul hozzá az adventi várakozás öröméhez. Belépődíj nincs, minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Veszprém Város Vegyeskarának hagyományos karácsonyi koncertje 21-én és 23-án este héttől a nagyteremben a Finnugor kulturális főváros idei programsorozatának záróeseménye is lesz egyben. Műsorukban ennek megfelelően finnugor népek téli dalai és északi dallamokból szőtt vonósmuzsika lesz hallható, majd Sáry László–Sáry Bánk Finnugor oratóriuma és Kocsár Miklós Magnificatja csendül fel Erdélyi Ágnes és Kováts Péter vezényletével. Veszprém Város Vegyeskara és Vokálja, valamint a Mendelssohn Kamarazenekar mellett a Dúdoló Népzenei Műhely és a Kőris Zenekar lép színpadra. Jegyek 3000, 2500 és 2000 forintos áron a Hangvilla jegypénztárában vásárolhatók.

img_20161210_135409_hdr


Hozzászólások

A hozzászóláshoz jelentkezzen be Facebook-fiókjába!