Szórakozás · 2017.11.21.

KONCERT – A tízéves Péterfy Bori & Love Band az Expresszóban

Lakatlan sziget klippremier, Bori X lemezmegjelenés, Bori X telefonos applikáció és lemezbemutató turné – amelynek egyik állomása az Expresszó. A koncert november 24-én, pénteken 22 órakor lesz.

Az idén 10. születésnapját ünneplő Péterfy Bori & Love Band rengeteg izgalmas újdonsággal készül, melyek közül a minap bemutatták legújabb videójukat. A november 6-án hivatalosan is megjelenő Bori X lemez harmadik single-jéhez, a karibi hangulatú Lakatlan szigethez forgattak egy fülledt, érzéki klipet, ami a ’90-es évek Bravo magazinjainak foto-lovestory-jait vette ihletforrásnak, de akad benne egy tűzvörös tűsarkú csizma és púrhabszex is mindez a soroksári mediterráneum izzó dzsungelében. A klip itt megtekinthető.


A közönség már ismerheti a lemez első és második dalát, amelyek tökéletesen vezetik fel a slágerekkel tömött Bori X-élményt. Az album november 6-án jelent meg. A zenekar hazánkban elsőként hozott létre a BIG FISH fejlesztő csapattal egy telefonos játékot, ahol minden egyes fejezet után újabb dalok érhetők el az albumról a játékos számára.

A Bori X minden eddiginél elektronikusabb, csillogóbb és dögösebb lett. A tíz dark diszkó szám lüktető lendülettel sodorja magával a hallgatót, játékosan vezetve végig sötétebb és vidámabb témákon is egy azonban közös mindben: teljes extázisban lehet végigtáncolni őket, jókora adrenalinfröccsel ereszt utunkra, ha végighallgattuk őket. A zenéért és egy dalszövegért ezúttal is a zenekarvezető Tövisházi Ambrus volt a felelős, a többi szöveg ezúttal is Péterfy Bori és az eddigi Love Band-szerzőtársak, azaz Hajós-Dévényi Kristóf, Tariska Szabolcs, Hujber Szabolcs és Sarkadi Balázs munkája.

Jubileumi turnéján a zenekar legjobb dalaiból és a vadonatúj lemez számaiból válogat. Így lesz ez az Expresszóban is pénteken este. Kapunyitás nyolc órakor.

A Bori X applikáció elérhető ittA Péterfy Bori & Love Band teljes diszkográfiája ittMég több infó a zenekarról itt, itt és itt.


[fbcomments]