Szórakozás · 2018.02.24.

KONCERT – A Magna Cum Laude a Petőfiben

Koncertélmény a színházban: csütörtökön, március 1-jén 19 órakor a Magna Cum Laude lép fel a Petőfi Színházban.

A 18 éves Magna Cum Laude rengeteg küzdelem, tagcserék, nagylemezek, klipek és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta, máig eredeti formáció gyulai próbaterméből, hogy a nagyszínpadok kiemelt attrakciója legyen.
Lesták Marci billentyűssel és Török Máté dobossal kiegészülve a zenekar ma egyben a mély tartalmú, elgondolkodtató dalok előadója és a ház oldalát is kirúgó, fiatalos, lendületes közönség-kedvenc buli-banda. Minden állomás, Átkozott nők, Színezd újra, Túl későn, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, Vidéki sanzon, Köszönet – néhány a zenekar megannyi sikerdala közül. Ám a Magnának van egy másik oldala is, a Csak ülünk és zenélünk koncert, aminek exkluzivitása, hogy évente mindössze párat vállal belőle a zenekar.
Az akusztikus koncert különlegesen hangszerelt dallamaiba belecsempészett szimfónia egészen egyedülállóan mutatja be a Magna-dalok színes világát. A koncerten a legnagyobb slágerek mellett igazi unikumként a ritkán játszott dalok is felcsendülnek, így a legnagyobb rajongóknak is bőven tart meglepetéseket az este.[fbcomments]