Szórakozás / Kultúra · 2021.07.21.

Kőfeszt a Káli-medencében

A Káli-medence szívében augusztus 4-étől 8-áig harmadik alkalommal rendezik meg a Kőfesztet, a nyugalom fesztiválját, aminek idén már tíz helyszín ad otthont.

Az ötnapos fesztivál mesés miliőben kínál változatos programokat a látogatóknak. A látogatókat Kővágóörs, Kékkút, Balatonhenye, Köveskál, Mindszentkálla, Szentbékkálla, Pálköve, Salföld, Balatonrendes és Monoszló várja.

Gyerekprogramokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel, komolyzenei koncerttel, a Hagyományok Háza Folkudvarával, kézműves programokkal és népi focitornával is találkozhat az, aki augusztus 4. és 8. között a Kőfesztre látogat, de természetesen esténként felejthetetlen koncerteken is részt vehet. Fellép Pál István Szalonna és Bandája, a Fonó Zenekar, Ferenczi György és a Pesti Rackák, a Firkin, a Bulldózer, de Nagy Feró is a Kőfeszten ünnepli 75. születésnapját. A Trianon 100 című előadás és koncert is várja a közönséget a kővágóörsi sportpályán. Esténként táncházban mulathatnak a táncoslábúak, ahol az Erdőfű, az Üsztürü, a Tarsoly, a Dűvő és a Heveder zenekarok gondoskodnak majd a jó hangulatról. Augusztus 8-án Mindszentkállán a Káli-medencei sütiversennyel kibővített Magyar Ízek Utcája rendezvény zárja a kultúra nyugalmas ünnepét.

A belépés díjtalan.

Részletes program itt.

Kép forrása: Kulcsar Istvan

Hozzászólások

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be először a facebook fiókjába egy másik böngészőlapon!