Szórakozás · 2019.03.18.

KOCKANAPOK – LEGO® építmények kiállítása és játszóház a Padányiban

Újra Veszprémbe érkezik a Kockanapok LEGO® építmények kiállítása és játszóház rengeteg újdonsággal. Ez lesz a rendezvénysorozat eddigi legnagyobb kiállítása, ahol több mint másfél millió kockából láthatnak fiatalok és idősebbek rengeteg egyedi építményt és különleges gyári készletet több mint 400 négyzetméteren.

A változatos témák közül mindenki találhat magának kedvencet, hiszen a Gyűrűk urától kezdve a Csillagok háborújáig, a Disneyland vidámparktól a járműcsodákig minden megtalálható lesz. Itt mutatják be első alkalommal a Kockanapok eddigi legnagyobb óriás városát saját repülőtérrel, hegyekkel és vasútállomással.


A Kockanapok rendezvényen résztvevők Magyarországon egyedülálló kreatív foglalkoztató és játszóházban játszhatnak. A különböző méretű mozaiképítések mellett lehetőség lesz egyedi tervezésű építmények összerakására is. A fiatalabb korosztály óriás játszószőnyegen Duplo®-t építhet.

A kiállítás és a játszóház március 23-án, szombaton 10-től 18, március 24-én, vasárnap 9-től 18 óráig látogatható. Jegyeket (900 forint) csak a helyszínen, a kiállítás nyitvatartási ideje alatt lehet vásárolni.


[fbcomments]