Közérzet · 2016.08.25.

KLAUDIÁÉRT – Autósok, motorosok, segíteni vágyók

Megmozdulás egy lányért, Vörös Klaudiáért. Szeptember 11-én, két nappal Klaudia 21. születésnapja előtt autós, motoros felvonulás indul Veszprémből Berhidára. A jótékonysági rendezvényt a Balatonfüred és Környéke BMW-fanatikusai karolták fel, akik várnak minden segíteni vágyó embert.

Klaudia súlyos fogyatékkal született, édesanyja felügyel rá napi 24 órában, édesapja segédmunkásként dolgozik, és van egy 16 éves öccse. Ápolják, gondozzák, mindent megtesznek érte. A nagyon szerény körülmények között élő család megsegítését a BMW fanatikusai kezdeményezték, ehhez egy Facebook-oldalt is létrehoztak: https://www.facebook.com/events/1746518642256441/


Bármilyen segítség sokat jelentene a családnak, élelmiszer, ruha, lábbeli, higiéniai szerek és törlőkendők, bármilyen faanyag, amely tüzelőnek jó. Természetesen a pénz a legnagyobb segítség, a helyszínen egy műanyag tégelybe gyűjtik az adományokat, a névtelen borítékokat pedig közösen adják át a családnak Klaudia szeptember 13-ai szülinapját megelőzően, a szeptember 11-ei falunapon Berhidán.

A felvonulás a Kádártai úti Tescótól indul szeptember 11-én 10 órakor (gyülekező ugyanitt az autómosónál 9 és 10 óra között). A szervezők minden autóst, motorost és jó szándékú embert szeretettel várnak.

Burucs Andrea


[fbcomments]