Szórakozás / Kultúra · 2018.07.31.

KLASSZ A PARTON! – Nyáresti koncertek mindenkinek

Tegnap délután kihajózott a Klassz a pARTon! csapata és vendégei a Jókai fedélzetén. Ez csupán egy kedves gesztus volt a szervezők, Érdi Tamás zongoraművész, a fesztivál alapítója, É. Szabó Márta producer és Horváth Viola projektmenedzser részéről a sajtó képviselői és a füredi önkormányzat dolgozói felé, hiszen a Klassz a pARTon! már július elején elkezdődött és szeptember 22-éig tart.

É. Szabó Márta elmondta, hogy a Klassz a pARTon! fesztivál ingyenes koncertjeit és gyerekprogramjait idén negyedik alkalommal élvezheti a közönség. A fesztivál legtöbb programja Balatonfüreden van, és a szervezők nagyon hálásak a füredi önkormányzatnak a támogatásért.


– Világhírű művészek nevétől hemzsegnek a produkcióink – mondta nevetve É. Szabó Márta, utalva ezzel a hajón fellépő házaspárra, Győri Noémi és Madaras Gergely fuvolaművészekre, valamint Keszei Bori operaénekesre. – Nincs nálam boldogabb ember mostanában: nap mint nap érkeznek a hírek az előadásaink sikereiről, például a Varázsfuvoláról, amit idén ötször láthat a közönség különböző helyszíneken, legközelebb augusztus 1-jén, kedden este Balatonfüreden.

A meghívottak Győri Noémi és Madaras Gergely fuvolajátékában gyönyörködhettek és évezhették eszei Bori éneklését. Őt Érdi Tamás kísérte zongorán.

(A galéria bármelyik fotóra kattintva kinyílik.)

A Kulturális Örökség Európai Éve 2018 hivatalos rendezvényeként megvalósuló fesztiválon olyan fellépőkkel találkozhattunk/találkozhatunk mint Érdi Tamás, a Bruno Walter Szimfonikus Zenekar, a Szent Efrém Férfikar és Sebestyén Márta, a Corridor Fagott Quartet, Rohmann Ditta, Oláh Vilmos és Szűcs Máté, a MOL Új Európa Alapítvány tehetségtámogató programjának nyertesei, az Eckhardt Quartet, Kocsis Krisztián, Szamosi Szabolcs, Zsoldos Bálint és Devich Gergely, a Budapest Saxophone Quartet és Kertesi Ingrid, Radnóti Róza és Ránki Fülöp, Onczay Zoltán, az Óbudai Danubia Zenekar, valamint a Lutosławski Quartet.

A Klassz a pARTon! teljes programja itt böngészhető.

 


[fbcomments]