Piros / Közérzet / Kultúra · 2016.02.10.

Kinek játszik a zenekar?

A veszprémi Rock-kanok együttes február 13-án este kilenc órától ismét fellép a Hangvillában. A valamilyen félreértés folytán koncertnek hirdetett esemény valójában egy vacsorázási lehetőséggel összekötött buli.

Akik szeretik a hatvanas-hetvenes évek igényes könnyűzenéjét, azaz elég öregek hozzá, de még önálló életvitelre képesek, jöjjenek el! Természetesen a fiatalabb korosztályokat is tárt kapukkal várják a szervezők. Már csak az ismeretterjesztés okán is. Megtudhatják, milyen zenére pörögtek nagyszüleik az „átkosban” az ötórai teákon, várkerti és egyéb bulikban.


Nyolc órától vacsorát szolgál fel a figyelmes személyzet, 2800 forintért két fogás közül választhatunk és a belépőt is megváltottuk egyúttal! Ha nem kérünk vacsorát, mint ahogy rejtélyes okból egyre többen nem kérnek, akkor 1500 forintba kerül az este, plusz a fogyasztás. Az italárak korrektnek mondhatók.

Nem tudjuk, mi áll a vacsorarendelések csökkenése mögött, de nagyon reméljük, hogy nem minőségi kifogás. Hogy ízetlen, híg lett volna legutóbb a leves, és csak pár gyanús állagú valami úszkált benne? És a sajttal töltött pulykamellen érződött bizonyos fáradtság? Hogy az igen vékony szelet sertéshús rizzsel, híg mártással a menzakosztot idézte?

Csak dicsérni tudnánk a séfet, ha igényes vacsora kerülne a vendégek asztalára. Ellenkező esetben nemcsak a vacsorázó vendég lesz kevesebb, hanem egyáltalán a vendég. S akkor kinek játszik a zenekar?

Ullrich Miklós


[fbcomments]