Sport · 2017.05.20.

KÉZILABDA – Hároméves szerződés a Hummellel

A Veszprém Arénában sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata hároméves szerződést kötött a Hummel sportszergyártó céggel.

–  Nehéz döntés volt, hiszen az Adidassal jó volt az együttműködésünk, de végül úgy döntöttünk, nem hosszabbítjuk meg a lejáró szerződésünket –  mondta Kálomista Gábor, a Veszprém Handball Team vezérigazgatója. – A Hummel méltó a klubunkhoz, ezért választottuk ezt a céget a folytatásban, és persze azért, mert visszautasíthatatlan volt az ajánlatuk.
Michael Rasmussen, a Hummel nemzetközi piacokért felelős menedzsere örömét fejezte ki, hogy megköttetett a megállapodás Európa legjobb klubjainak egyikével. Ilyet olyan csapatokkal és sportolókkal kötünk, amelyek/akik sikeresek és azonos a filozófiánk.
Veisz László, a cég kizárólagos magyarországi képviselője úgy fogalmazott, hogy ez a megállapodás fontos része a Hummel üzletpolitikájának, mindenképpen új lehetőségnek számít és bízik a hosszú távú együttműködésben.
Az eseményen aláírták a háromoldalú megállapodást, majd bemutatták az első Hummel-mezt a sajtó képviselőinek.[fbcomments]