Szórakozás · 2017.07.07.

KEZDŐDIK – Jó zenék, finom borok, ízes falatok

A Flow koncertjével ma délután hatkor megkezdődik a VeszprémFest kísérőrendezvénye, a Rozé, rizling és jazz napok, amelyen jobbnál jobb magyar együttesek zenélnek, finom borok és ízes falatok kaphatók. Ma este nyolctól a Szőke Nikoletta Quarteté a színpad, tíztől pedig az United Experience-é, amelyik Mihályi Rékával és Mujahid Zoltánnal érkezik Veszprémbe.

Az Óváros téren mától tíz napon át naponta három koncert hallható, látható, a városháza előtti pedig pihenőteret alakítottak ki a szervezők, de nem marad el esténként a vetítés a városháza homlokzatára és a Tűztoronyra.

Az idei bulin a balatoni borrégió bortermelői mellett a móri borvidékről Miklós Csabi, a Geszler Pincészet és a Molnár Borház, valamint a következő fiatal borászok várják a vendégeket: Frittmann Peti (kunsági borvidék), Gere Andi (Villány), Dúzsi Tomi (Szekszárd), Kardos Gábor (Tokaj), Hernyák Tomi (Etyek), Bolyki Jani (Eger), illetve a Szent Tamás Pincészet (Mád).

A finom falatokról, sörökről, kávéról, koktélokról és egyéb ínyencségekről a következők gondoskodnak: Grill király (grillételek, házi töltésű kolbászok, sparhelten sült lepények), Szittya pita (kenyérlángos), Vitéz kürtös (az eredeti kürtöskalács), Tekeresvölgyi Manufaktúra (kézműves sajt, sonka, grillszendvics), Oliva Étterem (pástétomház), Daiqury kávéház (kávék, limonádé különlegességek, jégkása, jégkrém, cocktail, long drink), Kaltenecker Sörfőzde (kézműves sörök), Artis Csokoládéműhely (kézműves csokoládé).

Hozzászólások

hozzászólás