Kultúra · 2022.03.05.

Két fesztivál a Veszprémi Petőfi Színházban

A V. Lélektől lélekig A Színház Gyógyító Erejének Fesztiválja és a V. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivál idén is színvonalas előadásokkal, közösségépítő, az egész család számára feltöltődést kínáló kiegészítő programokkal várja nézőit minden generációból.

– Mindig figyeltük a közönségünket, a szeretetüket, a kíváncsiságukat, igényeiket, ragaszkodásukat. Ez felhívta a figyelmünket arra, hogy sokkal mélyebben is foglalkoznunk kell a nézőinkkel és olyan eseményekkel várni őket, mellyel minden helyzetben közösségben maradhatunk velük. Öt évvel ezelőtt ezekkel a gondolatokkal született még két nagy fesztiválunk! – kezdte a programbejelentő sajtótájékoztatót Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója.

– Mindkét fesztivált kiemelten támogatjuk, hiszen színesítik Veszprém programját. Támogatásunkkal az a célunk, hogy a fesztiválok szintet tudjanak lépni és évről évre színvonalasabb programokkal tudjanak egyre több nézőt, látogatót fogadni – mondta Markovits Alíz, a Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program vezérigazgatója.


A V. Lélektől lélekig A Színház Gyógyító Erejének Fesztiváljára április 22. és 24. között várják a közönséget. Az V. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivált június 16. és 18. között rendezik meg. A Veszprémi Petőfi Színház hamarosan részleteket is közöl mindkét fesztivál programjairól.

A sajtótájékoztatón készült képen balról jobbra: Oberfrank Pál, Markovits Alíz, Kellerné Egresi Zsuzsanna, a színház igazgatóhelyettese, kreatív menedzsere, Porga Gyula polgármester és Ovádi Péter országgyűlési képviselő


[fbcomments]