Közérzet · 2015.06.05.

Kedves Olvasó!

Véget kell vetni a blöffnek, a hantának, az alakoskodásnak. A világ egyensúlya érdekében el kell végeznünk a munkát, amely véleményünk szerint az újságíró feladata, éljen bárhol is: a hiteles tájékoztatást. Enélkül nem tudjuk megérteni sem önmagunkat, sem a másikat, sem a világot. Holott ez mégiscsak nélkülözhetetlen lenne a szabad, a gondolkodó ember számára.

Éppen ezért ideje volt összekapni magunkat és normális helyi online újságot csinálni sürgősen, mert falra mászik már az ember a sok rosszul megírt vagy éppen elhallgatott hírtől. Ha nem teszünk semmit, a mentális kultúra tovább zuhan, hogy a szakma méltóságáról ne is beszéljünk.


Talán egy kicsit szimbolikusan is, Veszprém-kukac a most induló online újságunk neve. Na jó, nem akarunk sokat kukacoskodni, csak egy kicsit. Kedves Olvasó! Kövesse veszprémi hírhátterünket! Írjon nekünk, javasoljon témát, kommenteljen, beszélgessen velünk, küldjön fotót, kattintson ránk, hozzon szponzort, hozzon hirdetőt, ha érdekli, amit írunk, és szeretné, ha fennmaradna a Veszprém-kukac! Támogassa a független médiát, legyen közös ügyünk a színvonalas, pártatlan helyi újságírás életben tartása.

Teljesen önkéntesen dolgozunk egykori naplósok és hétnaposok, megerősítve más elszánt segítőkkel. Egész csapat. Egy önkéntes szerkesztőség. Izgalommal várjuk, mi lesz ebből?

Bartuc Gabriella

főszerkesztő

 

Kövessék oldalunkat a közösségi médiában is!

 

 


[fbcomments]