Közérzet · 2018.12.01.

KARÁCSONY – Gondoljunk az állatokra is!

Rendhagyó jótékonysági gyűjtést szervez a veszprémi Peugeot-kereskedés decemberben, hogy a beérkezett adományokat karácsonykor átadja a Veszprémi Állatvédő Egyesületnek.

Az akcióval arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy minden évben karácsonykor rengeteg család ajándékoz kisállatokat a gyermekeiknek, és ezt úgy is megtehetik, ha menhelyről fogadnak örökbe egy kiskutyát vagy kiscicát. Ezzel nem csak a családjuknak szereznek örömöt, de egy magára hagyott állat életét is boldoggá tehetik.


A veszprémi menhely egész évben fogad adományokat a lelkes állatbarátoktól, viszont idén karácsonykor – remélhetőleg hagyományteremtő jelleggel – a helyi Peugeot-kereskedés is szervez gyűjtést saját szalonjában, hogy a menhely nagyobb figyelmet kapjon és a jövőben az állatoknak ne kelljen szűkölködniük az ellátmányban.

A gyűjtés keretében kutyáknak és cicáknak száraz és konzerves eledelt, illetve pokrócokat, takarókat, macskaalmot várnak a szervezők a Tartu utca 9. szám alatti Peugeot-szalonban, december 3-ától december 22-éig minden hétköznap délután 5 óráig és szombat délelőttönként.

Kérdéseikkel a Facebook-on fordulhatnak a Peugeot csapatához.

 


[fbcomments]