Szórakozás / Kultúra · 2019.11.05.

KAPOLCS – Jövőre is lesz Bondoró!

A második kapolcsi utcaszínház fesztivál újult erővel, dinamikus arculattal, külföldi fellépőkkel és még több attrakcióval készül a következő fesztiválszezonra!

A Bondoró Utcaszínház Fesztivál idén nagy sikerrel debütált a Balaton-felvidéken: színes, vidám kavalkádja már első alkalommal elkápráztatta a közönséget. A különféle impulzusok, a kapolcsi utcákon és tereken folyamatosan újrateremtődő színpadok, az egyszeri és megismételhetetlen élmények varázslatos világa rögtön magával ragadta a látogatókat, akik a négynapos fesztivál alatt több mint 130 program közül válogathattak. A fesztiválon fellépett többek között a Freak Fusion Cabaret, a Mikropódium, a Mágustones, és a Flame Flowers, koncertet adott Lovasi András, a Kerekes Band, valamint a Söndörgő és a Zuboly is. A mesebeli hangulatot a Night Projection fényfestő csapata által kialakított látvány fokozta.

A varázslat 2020-ban tovább folytatódik! A Bondoró szervezői már javában készülnek a következő fesztiválszezonra: a tervek szerint jövőre hat különböző programhelyszínen nagyszabásúbb programokkal, még több látványossággal és utcaszínházi attrakcióval, külföldi fellépőkkel várják az érdeklődőket a pünkösdi hosszú hétvégén. A közönség több mint nyolc, izgalmas műfaj programjai közül válogathat majd. A repertoárban masír bandák, óriásbábok, gólyalábasok és artisták, valamint pantomimesek, marionettek és zenei koncertek is helyet kapnak. Lesznek továbbá cirkuszi, újcirkuszi előadások és különféle tűzshow-k, de gyermekprogramok és bábelőadások, valamint kiállítások is várják a Kapolcsra érkezőket.

A fesztivál nem csupán a programok tekintetében bővül: a Bondoró nemrég dinamikus arculattal gazdagodott, melyet játékos, vidám figurák fémjeleznek, amelyek a jellegzetes kapolcsi épületek sziluettjei között megbújva a fesztiválra jellemző művészeti ágakat képviselik. Ezzel egyidejűleg elindult a Bondoró megújult weboldala is. A szervezők célja a fejlesztésekkel az volt, hogy az érdeklődők a következő fesztivál programjait egy olyan felhasználóbarát felületen böngészhessék, ami a látogatói igények kielégítése mellett koherensen illeszkedik a Bondoró dinamikus arculatába is.

Kedvezményes super early bird jegyek már kaphatók elővételben a 2020-as Bondoró Utcaszínház Fesztiválra – november 10-ig!

 


[fbcomments]