Egyéb · 2021.06.21.

Kampány – Kommunikáció jobbról és balról

Működik az Orbán Viktor által indított kampány, és ha nem lesz negyedik hulláma a járványnak, neki sem lesz nehéz dolga jövőre – mondja Ruff Bálint kommunikációs tanácsadó a Szabad Európa online oldalán közölt interjúban.

A tanácsadó úgy vélekedik, hogy a járványkezeléssel elégedettek a magyarok, az ellenzék viszont nem használta ki a kormány bizonytalanságait.

Orbánnak úgymond fontos, hogy megfelelő irányba terelje a kormány kommunikációját. Mostanában azonban volt egy kis megingás a Fudan miatt.

– A miniszterelnök azt hihette, hogy ez is simán át fog menni a rendszeren, mint minden más – magyarázza Ruff Bálint. – De amikor a Direkt36 megírta, hogy mennyibe fog kerülni a Fudan, és hogy kínai hitelből, kínai munkásokkal fog megépülni a Diákváros területén, lett belőle egy ellenzéki, budapesti ügy.

Szerinte a miniszterelnöknek meg kellett akadályoznia, hogy a Fudan-ügy ne váljék országos méretűvé és ne zavarja a kampányt, ezért bedobták a pedofiltörvénybe csomagolt, az LMBTQ-emberek elleni törvényt és az újra beígért migránskampányt.

Olvassa a Ruff Bálint jogásszal, kommunikációs tanácsadóval készült interjút a szabadeuropa.hu oldalán!

Fotó: magyarjelen.hu

Hozzászólások

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be először a facebook fiókjába egy másik böngészőlapon!