Sárga / Közérzet · 2016.03.11.

KALAND – Szakmák éjszakája

Hagyományteremtő szándékkal április 15-én este 6-tól 10-ig várja a pályaválasztás előtt álló fiatalokat négy helyszínen a Veszprémi Szakképzési Centrum a szakmák éjszakáján.

unnamedA veszprémi programoknak a Táncsics Mihály Szakközépiskola, Szakiskola, a Jendrassik–Venesz Középiskola és Szakiskola, a Közgazdasági és Közigazgatási Szakközépiskola, a balatonfűzfőinek pedig az Öveges József Szakképző Iskola ad helyet.


A hagyományos és mindenki által ismert szakmák mellett olyanokat is bemutatnak, amelyekről eddig csak felületes információjuk lehetett a családoknak, illetve a pályaválasztás előtt álló fiataloknak. Az estet a különböző helyszíneken játékos rendezvények, interaktív programok, neves előadók, gasztroérdekességek, kommandósbemutatók, elektronikai-számítástechnikai újdonságok, legorobotok, környezetvédelmi kísérletezések, kaszinó, pénznyomda, virágkötés, sminkkészítés, falburkolás, 3D-s látványtervezés, Forma–1-et meghazudtoló kerékcsere színesítik.

A rendezvénysorozathoz arany fokozatú szponzorként csatlakozik az E.ON, amely villanyszerelő hibaelhárító szerkocsis bemutatóval színesíti a balatonfűzfői Öveges József Szakképző Iskola programkínálatát, és bizonyára sok érdeklődőt vonz majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kommandós akciócsoportjának lefegyverzési technikája is.

A nyitóprogramra a Táncsics Mihály Szakközépiskola tornatermébe várják az érdeklődőket, és ezt követően kezdődik a kalandos este.

(További információk ezen a Facebook-oldalon olvashatóak.) 

 


[fbcomments]