Szórakozás · 2019.02.12.

KABÓCA BÁBSZÍNHÁZ – Ismét Papa, mama, gyerekek…

A Kabóca Bábszínházban február 17-én, vasárnap a Papa, mama, gyerekek… című programsorozat keretében 10 órától a Pepita című babaszínházi előadást, 11 órától a Moha és Páfrány című előadást láthatják a nézők. A Kabóca ezzel a rendezvénnyel a Kultúrházak éjjel-nappal című kezdeményezéshez is csatlakozik.

A két előadáson kívül a helyszínen tíztől 13 óráig kézműves foglalkozások, interaktív játékterek, beltéri autósmozi várják a közönséget.


Pepita

Két szín, két színész, hangok, mozdulatok. Fokozatosan kiszínesedik a kezdetben csak fehér és csak fekete világ. A két vidám figura incselkedő játéka sok-sok színnel, pirossal, sárgával, zölddel, kékkel varázsolja tele a játékteret. A szemünk előtt születnek a csodák: énekel a padló, életre kel a szalag, itt egy pötty, ott egy tó és amott egy bárány…

Moha és Páfrány

Moha és Páfrány csendben, békében, nyugalomban élnek – mígnem egymutatós órájuk, amely az évszakok változását jelzi, fogja magát és megbolondul. A feje tetejére áll minden. Hó hull nyár közepén, a falevelek fölszállnak a földről a fákra, a virágok visszabimbósodnak, a madarak visszaváltoznak tojássá. Ki állítja most már vissza a világ rendjét? Talán a béka, a vízimanó vagy a görény? Dehogy! Moha és Páfrány, a két kelekótya manó.


[fbcomments]