Szórakozás · 2017.09.28.

KABÓCA – A hét királyfi

A Kabóca Bábszínház különleges előadással nyitja az évadot szeptember 30-án, szombaton 10 órakor az Agórában. A hét királyfi című produkció Balázs Béla azonos című meséjének bábszínházi adaptációja.

Az egyedi hangvételű mese egy idilli családot mutat be, ahol Királymama és Királypapa szeretetben él hét gyermekével. Ám egy értelmetlen háború elszakítja őket egymástól, és lassan széthullani látszik a család. Míg a szereplők rádöbbenek, hogy nincsen fontosabb dolog a szeretetnél, még sok nehézséget kell leküzdeniük. A különleges történetet Danny Bain élőzenéje kíséri a nagyszínpadon, ahol a színészek egy gyönyörű arany forgópalotába ki-be lépkedve, míves bábokkal játsszák el, hogyan válik mindennél fontosabbá a család.


Az adaptációt Szántó Viktória írta, a díszletet Bodnár Enikő tervezte, a koreográfiákat Krámer György alkotta. Az előadás rendezője Székely Andrea. Szereplők: Gombai-Nagy András, Miller Patrik, Szilvai Balázs, Danny Bain, műhelymunkák: Benkő Krisztina, Huszti Melinda, Kerekes Péter, Mészáros Gábor, Zsida Ágnes.

Az előadásra négyéves kortól várják a gyerekeket szüleikkel.


[fbcomments]