Kultúra · 2021.05.31.

Június 4-én ismét Bérletek éjszakája

Extra kedvezményes bérletvásárlással és Balázs Fecó korszakát idéző könnyűzenei esttel várják az érdeklődőket, nézőket a Bérletek éjszakája rendezvényen a Veszprémi Petőfi Színház tagjai.

A Balázs Fecó emlékére készített, Amit nem mondhattunk el… című esttel várják a nézőket a színházteremben. Jegyeket személyesen a jegyirodában (H–P: 9–17), a színházkertben a faházba kihelyezett jegyirodában (H–P: 10–16) és a Kossuth utca szívében található VIP-pavilonban (H–P: 10–16, Szo: 10–13) vagy online tudják megváltani. További információkért keressék a színház szervezőit a 20/772-8200-as telefonszámon!

21.30-tól extra kedvezményes bérletvásárlással várják az érdeklődőket a színházkerti faházban és a színház előtti téren lévő sátor alatt felállított jegyirodában.


Az est során Balázs Fecó korszakát megidéző könnyűzenei szórakoztató zenés műsorral, kvízjátékokkal, vetélkedőkkel és szabadtéri büfével várja közönségét a Veszprémi Petőfi Színház társulata. A színházkertnél kihelyezett és folyamatosan fertőtlenített mosdó lesz a résztvevők számára.

A jelenlegi kormányrendelet értelmében, korlátozott számban, 500 főig fogadhatják a bérletet váltani kívánó nézőket.

Fotó: Veszprémi Petőfi Színház


[fbcomments]