Közérzet · 2018.02.17.

JUBILEUM – Nem fogjuk békén hagyni önöket!

Éppen tíz évvel ezelőtt alakult meg a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület, amelynek elnöke és motorja Molnár Roland. A jubileum alkalmából ünnepi közgyűlést tartottak a városháza Kossuth-termében.

A város bekerült az Európa Kulturális Fővárosa 2023 döntőjébe, és a pályázatunkban a legnagyobb hangsúlyt az együttműködésre fektettük – mondta köszöntőjében Porga Gyula polgármester. – A családok után a helyi civil egyesületek a legfontosabb sarokkövei a közösségünknek. Köszönöm az egyesületnek, hogy egyáltalán létezik és évről évre megvalósítja a céljait. Minden szervezet élére kell egy vezér, aki összefogja, hajtja a társaságot, aki az agyukra megy, és Molnár Roland ilyen, de legyen bármilyen dinamikus is a vezető, ha nincsenek segítőtársai, kipukkad az egész. Köszönöm az elmúlt tíz évet ezeknek a segítőknek is.

Molnár Roland, a VVHHFE elnöke igyekezett mindenkinek megköszönni az elmúlt tíz évben nyújtott segítségét. Ahogy mondta: jót tenni könnyű, ha sokan segítenek, és kell is a segítség, hiszen egyre több a rászoruló fiatal. Bejelentette: az egyesület elnöksége egy hét múlva 900 ezer forint támogatási összegről dönt az előzetesen benyújtott kérelmeket figyelembe véve.

Legalább még tíz évig nem fogjuk békén hagyni önöket, mert sokan kérnek tőlünk segítséget, támogatást – zárta beszédét Molnár Roland.

Az ünnepi közgyűlésen Varga Zsófia és Simon Ágnes gordonkán játszott, Horváth Gréta szavalatával, Tüskés Nóra és Tüskés Tímea pedig énekével szórakoztatta a megjelenteket.

Ezután Molnár Roland rengeteg ajándékot adott át fiataloknak, az egyesület elnökségi tagjainak és a támogatóknak.

[stextbox id=”grey”]

Jótékonysági árverés

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesületet egy másik egyesület támogatja. A jótékonysági árverésen online licitálhatnak a támogatók futball- és kézilabda mezekre.

[/stextbox]

(A galéria bármelyik fotóra kattintva kinyílik.)


Hozzászólások

A hozzászóláshoz jelentkezzen be Facebook-fiókjába!