Közérzet · 2018.04.23.

JUBILEUM – Húszéves a Tourinform Veszprém

Húsz éve, 1998. április 1-jén kezdte meg munkáját a Rákóczi utcában a Tourinform Veszprém két alkalmazottal. 2000-ben az iroda új helyre költözött, a Vár utcába, 2010-ben pedig a mostani helyére, az Óváros tér 2. alá.

Ezen alkalomból szombaton egy kis ünnepséget tartottak a Tourinform Veszprémben, melynek keretében felidézték az elmúlt évek legszebb pillanatait, köszöntötték a volt és jelenlegi irodavezetőt és dolgozókat is.


A jó hangulatú visszaemlékezésen részt vett Porga Gyula polgármester is, aki rövid beszédében köszönte meg az elmúlt húsz év munkáját. Ezután dr. Lőrincz Katalin, az iroda megalapítója és korábbi irodavezetője, majd Szabó Renáta, a Tourinform Veszprém irodavezetője foglalta össze röviden a Tourinform Veszprém eddigi munkásságának mérföldköveit.

Az iroda 47. tagként csatlakozott a Tourinform-hálózathoz. Olyan díjak kísérték az iroda útját, mint az Év Tourinformátora cím, amelynek arany, illetve ezüst fokozatát az iroda két vezetője is kiérdemelte, valamint az Év TDM menedzsere, az Év Tourinform iroda fenntartója díj. Az utóbbit 2012-ben a Tourinform Veszprém fenntartója, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. nyert el.

Az elmúlt 20 évben az iroda munkatársai közel 600 ezer turistát láttak el információval a különböző helyszíneken, több mint 120 kiállításon népszerűsítették a város turisztikai kínálatát és közel 1,2 millió kiadványt adtak át az érdeklődőknek.


[fbcomments]