Életmód · 2015.12.08.

JÓTÉKONYSÁG – Üdítős advent

Sokadszorra indul útjára az adventi Coca-Cola jótékonysági karaván. Tizennégy város főterén, forgalmas közterületén állomásozik majd egy napig az üdítőgyártó cég csapata.

Megyénkben a balatonfüredi vásárcsarnok parkolója lesz a buli helyszíne december 19-én, ahol öt órakor a Matiné zenekar, hétkor pedig Tóth Gabi lép színpadra. A gyerekek és a szülők közben karácsonyi ajándékokat készíthetnek a helyszínen, és találkozhatnak a Mikulással is.

A karaván idén is a jótékonyság jegyében indul útjára, ezért a programok mellett lehetőséget kínál az adományozásra is: a Magyar Vöröskereszt önkéntesei minden helyszínen várják a felajánlásokat, leginkább tartós élelmiszert, játék- vagy pénzadományt. A Coca-Cola, a Magyar Vöröskereszt és a helyi polgármesterek helyszínenként 10 rászoruló családot ajándékoznak meg a településeikre látogató karácsonyi karavánnál. A Pop-up Store az országjáró körút összes állomásán jelen lesz, a kizárólag erre az alkalomra felállított üzlet az exkluzív és csak itt kapható Coca-Cola ruhák, táskák, kiegészítők, poszterek mellett karácsonyi kínálattal is várja az érdeklődőket. A Coca-Cola minden vásárlás után 200 forinttal támogatja a Magyar Vöröskereszt munkáját.


[fbcomments]