Kék / Közérzet / Kultúra · 2017.01.25.

JÓTÉKONYSÁG – Előadás a Veszprémi Petőfi Színházban

A Petőfi színház és Veszprém város önkormányzata jótékonysági estet szervez, amelynek bevételét az olaszországi busztragédia túlélőinek és az áldozatok családjainak ajánlják fel – közölte Oberfrank Pál, a színház igazgatója.

„Kollégáimmal mély megrendüléssel fogadtuk az olaszországi buszbaleset hírét, a döbbenetet követő első gondolatunk az volt, hogy mit tehetnénk szerencsétlenül járt honfitársainkért. A jótékonysági est gondolatával megkerestük Porga Gyula polgármestert, aki azonnal az ügy mellé állt” – fogalmazott a színházigazgató.


A Kicsi szív… című zenés előadás február 3-án, pénteken este 7 órakor lesz látható a Veszprémi Petőfi Színház színpadán. Az est a Múlnak a gyermekévek… című darab nyomán született, kiegészülve prózai elemekkel. Közreműködik a Padányi Biró Márton Római Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium és Általános Iskola kórusa.

Jegyek a Veszprémi Petőfi Színház jegyirodájában és a jegypénztárban válthatók 3 ezer forintért, a támogatói jegyek ára 5 ezer, illetve 10 ezer forint.


[fbcomments]