Közérzet / Egyéb · 2022.09.12.

Jótékonykodás süteményvásárlással

Megkezdődött a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület ötödik süteményvására. Az egyesület a jótékonykodás fontosságára is szeretné felhívni a veszprémiek figyelmét ezzel a rendezvénnyel.

A szervezők a két hétig tartó vásáron befolyt adományokat hátrányos helyzetű gyerekek és fiatalok támogatására fordítják.


Reméljük, az időjárás is „támogatja” majd az Édes Veszprém süteményvásárt, hogy a veszprémiek minél nagyobb számban ellátogathassanak az egyesület Kossuth utcai pavilonjához, ahol adományukért cserébe finom süteményeket kaphatnak! A finomságok mellett abba is belekóstolhatnak, milyen jó hatással van a jótékonykodás az ember mentális egészségére. A vásárt az önkormányzat, a kormányhivatal, veszprémi intézmények és vállalkozók támogatják több éve. A rendezvény – a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa projekt pályázati támogatásának köszönhetően – az elkövetkező napokban sok-sok programmal várja az adományozókat.

Fotók: a szerző

Molnár Roland, az egyesület elnöke, Kovács Áron önkormányzati képviselő, dr. Szilli-Bolla Zsuzsanna, a Veszprémi Járási Hivatal vezetője, valamint Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója ünnepélyesen átvágják a kék szalagot, és ezzel megnyitják az Édes Veszprém süteményvásárt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

[fbcomments]