Közérzet · 2018.08.01.

JOOBLE – Állások Veszprémben és a nagyvilágban

Partnerségre léptünk a Jooble nemzetközi álláskereső portállal. A Jooble a világ 66 országában működik, magyar oldalainak naponta 88 ezer látogatója van, és minden magyarországi állásajánlat szerepel rajtuk. A veszprémi állásokért kattintson a honlapunk fejlécén szereplő Jooble logóra!

Mint minden egyéb keresőmotor (például a Google, vagy Yandex), a Jooble sem tárolja az információkat, de meg tudja keresni őket. Amikor álláskeresést indít, 1780 magyar állásportál azon ajánlatait kapja meg, amelyek leginkább megfelelnek a keresési feltételeinek.


Akár egyetlen kereséssel bárki meglelheti a számára legmegfelelőbb munkát. A Jooble számos részletes keresési szűrővel működik, ezek révén mindenki garantáltan megtalálja álmai állását, mondják a portál üzemeltetői. A Jobble csapata folyamatosan azon munkálkodik, hogy az álláskeresés folyamatát maximálisan leegyszerűsítse: „Ha bármilyen javaslata van vagy hibát talált a Jooble működésében – ne hallgasson róla tudassa velünk!” – olvasható a portálon.

Sikeres és eredményes keresést kívánunk!


[fbcomments]