Szórakozás / Kultúra / Egyéb · 2016.07.13.

JÁTÉK – Átadtuk a nyereményeket

Az idei nyár talán legforróbb napján, kedden délután átadtuk jubileumi játékunk szerencsés nyerteseinek az ajándékokat a Hangvilla kávézójában. Nyolcuk közül hétnek személyesen nyújtottuk át nyereményét, egy játékost visszavárunk a nyaralásából, ő később kapja meg Szilágyi Von Neuwirth Zoé cicás festményét. Ezúton köszönjük meg a nyeremények felajánlóinak is, hogy értékes ajándékaikkal támogatták játékunkat!

A forróság sem akadályozta meg nyerteseinket abban, hogy eljöjjenek a találkozóra és elmondják nekünk: nagyon örülnek az ajándékoknak, de még jobban annak, hogy nap mint nap olvashatják írásainkat a Veszprém-kukac oldalon. A szerény ünneplés után elárulták: tetszik nekik, hogy nem az online sajtóban megszokott sztereotípiák szerint működtetjük az oldalt, hogy számos olyan információt olvashatnak nálunk, amit más veszprémi oldalakon nem, és hogy a Veszprém-kukac igazi hírháttérként működik.


Képgalériánkban megörökítettük minden nyeremény átadását. (A képekre kattintva megjelenik a nagyobb formátum.) Az átadáson megjelent egy szem férfi, Németh Balázs elmondta nekünk, hogy nemcsak azt az állatkerti gyermekbelépőt venné át, amelyet ő nyert, hanem azt is, amelyet az apósa, Csókási János, így mindkét unoka kap belépőt a következő állatkerti látogatáshoz. Baloghné Nagy Mária, a Lisa Stansfield-koncertjegyek nyertese többször elmondta nekünk, mennyire örül a nyereménynek, mivel imádja az énekesnőt. Patkóné Judit már otthon tudta, melyik Zoé-festmény lesz az övé, pedig akkor még nem sejtette, hogy ő választhat majd a két alkotás közül, mivel a másik kép új tulajdonosa, Péter Pál éppen nyaral. Németh Andrea a Pannon Várszínház  két személyre szóló bérletéért, Bognárné Brenner Ilona a Petőfi Színház kétfős színházjegyéért, Magasházi Julianna pedig az állatkerti gyermekbelépőért mondott köszönetet.

Köszönjük olvasóinknak, hogy naponta figyelemmel kísérik a Veszprém-kukacon megjelent írásokat, és hogy szép számban beküldték megfejtéseiket első nagyobb szabású játékunkra, a nyeremények felajánlóinak pedig köszönjük az igazán értékes ajándékokat!


[fbcomments]