Közérzet · 2021.12.29.

Januárban ingyenes az utazás a V-Busz járatain

A V-Busz már megvásárolt jegyeinek és bérleteinek januárban lejáró érvényességi ideje egy hónappal meghosszabbodik, tehát az év első hónapjában mindenki ingyen utazhat a V-Busz járatain.

Az érvényességi idő meghosszabbodása a V-Busz valamennyi érintett díjtermékére vonatkozik, tehát a félhavi, havi, negyedéves bérletekre, a szemeszterbérletre és a csatlakozó havi és éves bérletre is, az alábbiak szerint:

  • A félhavi vagy havi bérletek záró érvényességi dátuma január helyett február azonos napjáig szól, amely nap a bérleten az érvényesség vége – legfeljebb február 28-áig.
  • A negyedéves bérleteknél, amennyiben azok a 2022. január havi érvényességet is tartalmazzák, az érvényességi idő egy hónappal meghosszabbodik.
  • Az első félévre vonatkozó szemeszterbérlet érvényessége február 28-áig tolódik ki. A második féléves szemeszterbérlet érvényességi idejét nem érinti.
  • Egy hónappal meghosszabbodik azon éves bérletek érvényességi ideje, amelyek a 2022. január havi érvényességet is tartalmazzák.

A Volánbusz helyi közlekedésben is igénybe vehető helyközi járatai továbbra is csak érvényes menetjeggyel vagy bérlettel használhatók.

Fotó: vehir.hu


Hozzászólások

A hozzászóláshoz jelentkezzen be Facebook-fiókjába!