Hasznos / Egyéb · 2023.06.13.

Ipari páramentesítés extra teljesítményű, megbízható készülékekkel

A Trotec cég termékei a tengeri ágazatokban is fontos szerepet töltenek be, ugyanis a hajóépítő üzemekben, illetve a szállítmányozás során, a hajón gondoskodni kell a tiszta munkahelyi légkörről, a levegőtisztításról, a páramentesítésről, a fűtésről és a levegőminőség méréséről. 

Ehhez a Trotec – LPV ipari páramentesítő készülékei, ipari légtisztító berendezései és mérőműszerei hatékonyan használhatók, hiszen a cég sokéves tapasztalattal rendelkezik ezeken a területeken. Fix és mobil professzionális eszközeivel az élelmiszeriparban, a vegyiparban, az autóiparban és a hajózási ágazatban egyaránt megállja a helyét. 

Párátlanítás a hajógyártásban

A hajógyárban olyan berendezésekre van szükség, amelyek magas párásítási teljesítménnyel rendelkeznek, ugyanakkor alacsony hőmérsékleten is tudnak működni. Erre kínálja a Trotec a TTR 1000 adszorpciós páramentesítő készüléket, amely zord körülmények között is kiválóan működő, fixen telepített szárítókészülék. Gazdaságosságát a beépített hővisszanyerő rendszer és az energiatakarékos kialakítás garantálja. 

Tartsd szárazon a rakományt!

A hajók rakterében a levegő páratartalma akár 95 százalék is lehet, ami problémát jelenthet, ha a nedvességre érzékeny rakományt szállít. A papíráru, a nyomdaipari termékek, a textíliák, az elektronikai alkatrészek, illetve a gabonafélék a nagy páratartalomtól károsodhatnak, bepenészedhetnek. A fém alkatrészek korrodálódhatnak. Ennek elkerülése érdekében csökkenteni kell a levegő páratartalmát a berakodás előtt, a szállítás alatt és a kirakodás után, a takarítás során is. Ezt egy professzionális páramentesítő rendszerrel tudod megvalósítani. 

A szállítmányon megjelenő penész, baktériumok és a korrózió ellen a rakodóterek levegőjét folyamatosan szárazon kell tartani. Ezt olyan megbízható, professzionális páramentesítési rendszerrel valósíthatod meg, mint a Trotec DH széria készülékei. Ezek szárító teljesítményben eltérnek egymástól, hiszen a DH 15 22 liter/nap, a DH 60 90 liter/nap, a DH 145 pedig 475 liter/nap kapacitással rendelkezik. 

Extra nagy teljesítményű páramentesítők

Mobil készülékekből a Trotec TTR széria berendezései alkalmasak a hajókon lévő nagy fokú páramentesítési feladatra. Ezek az adszorpciós párátlanítók -15 és +35°C közötti hőmérsékleten működtethetők, és akár 100% relatív páratartalom mellett is kiválóan üzemelnek. A TTR szériából a hajó rakterének megfelelő teljesítményű készüléket célszerű alkalmaznod. A TTR 800 készüléktől a TTR 10000 berendezésig számos változat áll rendelkezésre. Ezek a méretükben és súlyukban is nagy készülékek daruval, a rajtuk elhelyezett emelőszem segítségével mozgathatók, akár a fedélzetre is emelheted őket, ha a takarítás során útban lennének. 

Vállalkozásod bármilyen ágazatban működik, ha ipari célú páramentesítésre van szükség, a Trotec márka megbízhatóságot, garantált hatékonyságot képvisel.


[fbcomments]