Életmód · 2015.09.16.

Ínyenc fesztivál a színházkertben

Ínyenc fesztivál szervezésével hívja fel a figyelmet a Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület arra, hogy bizony érdemes kóstolgatni Veszprém megyében is. A minőségi ételkülönlegességek mellett többek között a Balaton-felvidék nedűi, kézműves sajtok, házi bonbonok, „mentes” sütemények készítői várják a kulináris élvezetek kedvelőit.

Az ízkavalkád során a programok is önmagukért beszélnek: ínyencszigetek, kreatív tízórai, pálinkateszt, csokoládékészítés, gombóccsata, „mindent bele” táncház, hogy csak néhányat említsünk a gazdag kínálatból.

– Az Ínyenc fesztivál célja, hogy bemutassuk Veszprém megye gasztronómiai sokszínűségét, minél többen megismerjék és megízleljék a minőségi ételkülönlegességeket, és egy jó hangulatú rendezvényen az ételekkel kapcsolatos legérdekesebb és leghasznosabb információkat is megismerhessék. Mindezt jó hangulatban, úgy, hogy az ételek mellett az egyes programokat, játékokat, zenét, táncot is valamilyen különlegességgel fűszerezzük – mondta dr. Szalay Tímea, a Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület elnöke.

Az Ínyenc fesztiválra október 3-án 9 és 17 óra között várják az érdeklődőket a színházkertben. Bővebb információ: www.csalan.hu


[fbcomments]