Közérzet / Tech / Hasznos · 2015.06.11.

Ingyenes WiFi-pontok Veszprémben

A veszprémiek és a városba látogatók a megyeszékhely turisztikailag frekventált helyein ingyenes WiFi-szolgáltatást vehetnek igénybe. 

A helyszínek kiválasztásakor ügyeltek arra, hogy a kiépülő pontokon rendelkezésre álljanak kültéri padok és/vagy teraszos vendéglátóegységek is, ezért az alább felsorolt helyszíneken érhető el az ingyenes WiFi: Szabadság tér, Óváros tér, Vár utca (a Várkaputól és környékétől a Szentháromság térig), a Vásárcsarnok Kossuth utca felé eső része, Kossuth utca, Erzsébet sétány, Veszprém Aréna, Kolostorok és kertek útvonal (Veszprémvölgy), a Veszprémi Állatkert régi és új bejárata.


A kezdeményező a Veszprémi Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft., amely Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának informatikai csoportjával együttműködve hozta létre a szolgáltatást – olvasható Veszprém város hivatalos turisztikai portálján, a veszpreminfo.hu-n.

A felhasználóknak csak annyi a tennivalójuk, hogy a webcsatlakozás keresésekor kiválasztják a WiFi_Veszprem csatlakozási pontot, majd a Belépés gombra kattintva – sikeres bejelentkezés után – fél óra időtartamban teljes internet-hozzáférést kapnak. A 30 perc leteltével a Veszprémhez kötődő fontos információs oldalakat érhetik el korlátlan időtartamban. A rendszer folyamatosan bővül, a cél a minél nagyobb lefedettség elérése a királynék városában.


[fbcomments]