Közérzet · 2020.01.10.

IDŐKAPU – Hét munkanapig élt a szállodapályázat

Alighogy meghirdették a 20 milliárdos szállodafejlesztési pályázatot, már le is zárták a jelentkezési lehetőséget. Pedig a kiírás szerint eredetileg március végéig lehetett volna benyújtani az igényeket a több százmilliós támogatásra.

A Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. által bonyolított Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program internetes oldalán december 20-án hozták nyilvánosságra a Nagy kapacitású meglévő szállodák fejlesztése és új szállodák létesítése elnevezésű pályázatot. A támogatásra 20 milliárd forintos keretet különítettek el. Eredetileg március 31-éig fogadták volna a pályázatokat, de január 7-én megjelent a kiíró oldalán az értesítés: „a beérkezett pályázati kérelmek forrásigénye elérte a meghirdetett keretösszeg többszörösét”, ezért felfüggeszti a pályázatok befogadását.


Így az eredetileg adott bő három hónap helyett csak hét munkanap állt rendelkezésre a pályázóknak a támogatási igény véglegesítésére, benyújtására, hisz az év végi, év eleji ünnepi időszakkal csak visszafogottan számolhatunk. Persze magát a pályázatot, terveket korábban is ki lehetett dolgozni, de az aktuális változat elkészítésére azoknak volt lehetőségük, akik valahogy megálmodták, hogy pontosan ekkor lesz nyitva az az időkapu, amin keresztül majd oda lehet férkőzni a fazék mellé.

A teljes cikk a balatontipp.hu oldalon olvasható.


[fbcomments]