Életmód · 2022.06.14.

Idén is elolvadunk az ultracuki gyerekcipőktől!

Egy gyermek születése mindig örömmel tölt el minket. Azonban nem könnyű „friss” szülőnek lenni. Folyamatosan tanácsért rohanunk a nagyszülőkhöz, hiszen látszólag a legapróbb dolgok is fejtörést okoznak nekünk. Éppen ilyen szituáció a gyerek lábbelijének kiválasztása is.

A következő cikkből megtudhatjuk, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni, amennyiben jó cipőben szeretnénk járatni a lurkót!

Az első beszerzés nehézségei

Érdemes reális szempontok szerint vásárolni a kicsinek cipőt. A legjobb, ha utánajárunk ezeknek, átgondoljunk igényeinket, és „gyúrunk” egy saját listát a beszerzést meghatározó tényezőkről. Persze ezt a kínálat minősége is nagyban befolyásolja majd. A LifeStyleShop webáruház gyereklábbeli kínálatában például minden szülő-gyerek páros kedvére válogathat.


Nincs konkrétan korhoz kötve az, hogy kinek mikor van szüksége az első cipőjére. Ez igazából inkább a gyerek fejlődéséhez köthető. Akkor nagyon fontos, hogy a lábbeli ne legyen túlságosan merev, puha vagy kemény talpú sem!

Az a jó, ha a cipőnek van egy olyan kéreg része, amely megfelelő tartást biztosít a gyerkőc bokájának.

Mit tegyünk és mit ne tegyünk?

Ne akarjunk ugyanolyan lábbelit venni a gyereknek, mint amilyen nekünk is van! Ezt tartogassuk bizonyos alkalmakra, hiszen nem éppen kényelmesek számára. A játszós darabnak minden esetben nagyon komfortosnak kell lennie.

A méret területén sem igazán köthetünk kompromisszumot. A túl nagy cipőben csúszkálhat a lurkó lába, és zavarni fogja, hogy kijár a sarka. A túl pici lábbeli pedig hamar feltöri a sarkát, deformálhatja a körmöket, és mondanunk sem kell, hogy milyen hisztit okozhat.

– Anyu, apu, kicsi a cipőm! – nem, nem fogja ezt sem mondani, ugyanis képes egész nap megfeledkezni róla a játék hevében, este pedig jöhet a „depi”!

Emiatt te vagy a felelős a lábbeli méretének ellenőrzéséért, s ezt ajánlott kéthavonta beiktatni. Ha bárhol piros foltokat látsz a lábán, akkor jöhet a csere!

2022 legtrendibb mini lábbelijei

A tökéletes gyerekcipő kiválasztása során sok mindent figyelembe vehetünk. A gyártási technológiát, a modell stílusát, anyagát. Megvizsgálhatjuk, mennyire kényelmes, strapabíró, de azt is, hogy megbízható-e maga a gyártó.

A D.D. Step unikornisos cukisága például rózsaszínben pompázik. A speciális 3D STITCH (varrás) kialakítással 70 százalékkal kevesebb ragasztót használtak a gyártás alatt, ami egészségügyi szempontból is fontos.

A Skechers lánycipő között pedig világító talpú különlegességekkel találkozhatunk.

Természetesen a kisfiúk sem maradhat ki ebből a mókából. A villámokkal díszített, vagány Skechers modell most a legmenőbb cipő az ovisok körében. A memóriahabbal ellátott lábbeli tökéletesen gondoskodik a rezgések csillapításáról.

A kényelem, a praktikum, a tartósság, a megfelelő méret mind-mind olyan szempontok, amelyeket tilos figyelmen kívül hagyni!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

[fbcomments]