Szórakozás / Életmód / Egyéb · 2018.05.31.

HURRÁ NYÁR! – Tartalmas és szórakoztató szünidei táborok

A diákok nagyon várják már a vakációt, de a szülők többségének bizony fő a feje, hogyan oldják meg a szünidőt. Szerencsés esetben a nagyszülők, rokonok besegítenek és még egy közös nyaralás is belefér szeptemberig, de a programot egy-egy izgalmas nyári táborral is lehet színesíteni. Az Agóra Veszprém erre többféle lehetőséget kínál.

Drámajáték- és versmondó tábor (június 18–22.)
Olyan alsó tagozatos gyerekek jelentkezését várják, akik szeretik az irodalmat, a jó társaságot, szívesen kötnének új ismeretségeket, és eltöltenének egy élményekkel teli hetet az Agórában. A táborozók munkáját szakemberek segítik interaktív, játékos foglalkozások tartásával (beszédtechnika, mozgástréning, kommunikációs játékok, szövegértés, előadóművészi technikák, drámapedagógia).


Játsszunk és mozogjunk tábor (június 18–22.)
Ide 7–12 éves diákokat várnak. A tábor örömteli és hasznos időtöltést kínál egy tiszta levegőjű, falusi környezetben, a felújított Kádártai Közösségi Házban és a mellette lévő műfüves focipályán. Délelőttönként asztalitenisz-oktatással, ügyességfejlesztési játékokkal, délutánonként labdajátékokkal, játékos vetélkedőkkel, rövid egészségvédelmi foglalkozásokkal, pólófestéssel várják a gyerekeket, akikkel a hét közepén egy napot a Nomádia Parkban töltenek.

Ökotábor (június 25–29.)
7–12 éves diákok számára hirdetik ezt is. A táborban résztvevő gyerekek jó hangulatú interaktív sétákon, erdei túrákon vehetnek részt, ahol játékos módon ismerhetik meg az erdőn járás szabályait, a környezetünkben élő növény- és állatvilágot. Egy-egy alkalommal környezetvédelmi, természetvédelmi témákkal is foglalkoznak. A látottakat a délutáni kézműves foglalkozásokon dolgozzák fel.

Kutatótábor (július 16–20.)
12–16 éves gyerekeknek, akik szeretik felfedezni az ismeretlent. Szeretnék tudni, hogy az anyagok hogyan alakulnak át, mi miért történik. Kíváncsiak arra, hogyan lehet a természetet lemodellezni. Csillapíthatatlan a tudásvágyuk és örömmel válnak egy teljes hétre kutatóvá.

Fotós tábor (július 23–27.)
12–16 éves gyerekeknek, fiataloknak ajánlják a tábort, ahol a fotográfia alapjaival, a hagyományos fekete-fehér filmkidolgozással, a nagyítással, a digitális technikákkal, a képszerkesztéssel és a kiállításrendezéssel ismerkedhetnek.

Önismereti tábor (július 30. augusztus 3.)
Ugyancsak 12–16 éves gyerekeket, fiatalokat várnak, akik szívesen fedeznék fel erősségeiket, erősítenék önbizalmukat, keresik a továbbtanulás útját, szeretnék az iskolai és a családi kihívásokat jól kezelni, könnyebben és gyorsabban tanulnának. És mindezt nevetve, jó beszélgetések és játékok segítségével, a suli és a szülők nélkül szeretnék elsajátítani.


[fbcomments]