Egyéb · 2021.09.02.

HUMDA – Országos autós tehetségkutató rendezvény

Veszprém ad otthont a HUMDA Junior Gokart Challenge országos autó-motorsport tehetségkutató programsorozatnak, szeptember 6-tól 11-ig. Azoknak a 6 és 14 év közötti gyermekeknek a jelentkezését várják, akik profi versenygokart-szimulátorban próbálnák ki magukat.

A HUMDA már gyerekkorban elkezdi jövő autó- és motorversenyzőinek felkutatását országos tehetségkutató programsorozatával. Szeptember 6-tól kezdődnek a szimulátoros programok a Balaton Plaza melletti murvás parkolóban. A Veszprém Aréna parkolójában pedig a hétvégi családi show keretein belül a legjobb időt futó versenyzők elektromos gokartokon igazolhatják tehetségüket. A versenyek mellett további programok, kiállítások, előadások, autó- és motorversenyzői dedikálások és interaktív közlekedési élményprogramok is színesítik a programot.

A HUMDA Zrt. egyik legfontosabb törekvése, hogy olyan tehetségkutató és utánpótlásnevelési rendszert hozzon létre, melynek során biztonságos körülmények között, szakemberek irányításával kóstolhat bele a lehető legtöbb fiatal az autó- és motorversenyzésbe.

További információk a HUMDA oldalán.

Fotó: HUMDA[fbcomments]