Sport · 2019.05.30.

HOYA – Családi évadzáró és szurkolói találkozó

Hagyományteremtő szándékkal családi évadzárót és szurkolói találkozót szervez a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém május 31-én, pénteken 16 órától a Séd-völgyben, a Kolostorok és Kertek szívében található Völgy Büfében.

A királynék városának kosárlabdázói a nemrég befejeződött szezonban megnyerték a dr. Hepp Ferenc-emlékkupát, illetve – két esztendő után – ismét másodikok lettek a másodosztályú bajnokságban. Az ezüstérmes kollektíva ugyan lemaradt az A-csoportos indulásról, az Oroszlányi SE Lions elleni csúcs-, helyesebben aranyrangadón elvérzett, ugyanakkor az NB I/B Piros-csoport alapszakaszában brillírozott, vagyis ebben az idényben is sok szép emlékkel (…győzelemmel és sikerrel) örvendeztette meg a mind népesebb drukkertáborát.


A sportkör elöljárói úgy gondolták, hogy ezúttal a Betekints-völgyi vendéglátóhelyhez invitálják meg a híveiket, ahol – nagyjából fél öttől – röviden összefoglalják az egybegyűlteknek a mögöttünk hagyott bajnoki évad sarokpontjait, felelevenítik a klubban történt változásokat, és természetesen beszélnek a végbement fejlődés különböző fázisairól is. Később a megjelent szimpatizánsok kérdésekkel „bombázhatják” az eseményen tartózkodó sportolókat, majd a házigazdák – a tervek szerint fél hattól, a Völgy Büfé jóvoltából – mindenkit megvívnak egy tál bográcsos pincepörköltre.


[fbcomments]