Közérzet · 2022.10.17.

Hol van Isten a nehéz időkben?

Szólj be a papnak! – Hol van Isten a nehéz időkben? Ezzel a címmel rendez beszélgetőestet a Veszprém–Balaton Keresztény Kultúrájáért Alapítvány és a Kávéházak éjszakája október 21-én, pénteken 19 órakor a Kunsztban (Óváros tér 1.).

Mostanság senkinek nem kell magyarázni, hogy nehéz időket élünk, vagy azt, hogy még inkább azok fognak közeledni. Ha van Isten, akkor mégis miért engedi ezt? Van egyáltalán Isten, ha ezt engedi?

A szervezők a rendezvényre olyan beszélgetőpartnereket hívtak meg, akik hisznek Istenben és készek szembenézni ezekkel a kérdésekkel. A vendégek: Szabados Ádám teológus, a divinity.szabadosadam.hu népszerű keresztény blog írója, Darnai János atya, a Veszprémi Érsekség ifjúsági referense és a Padányi Katolikus Iskola lelkiigazgatója és Szűcs László, a szentkirályszabadjai református gyülekezet lelkésze. Az esemény moderátora Zámbori Soma színész.


A szervezők mindenkit szeretettel várnak. Azokat is, akik kérdeznének, akik készek megvitatni a témát és azokat is, akik csak kíváncsiak a beszélgetésre. A részvétel ingyenes.

Illusztráció: wallpaperaccess.com


1 Response

  1. 2022.10.24.

    […] Őket lehetett kérdezni kötetlenül, tabuk nélkül a Kunsztban, a Szólj be a papnak! című […]

[fbcomments]