Szórakozás · 2019.09.23.

HANGVILLA – Lóci játszik Extravaganza

Tavaly indult hódító útjára a Lóci játszik zenekar – a 2016-os Utcazene Fesztivál közönségdíjasa – Extravaganza című interaktív nagyzenekaros stand up-ja Novák Péter rendezésében. Az óriási sikernek köszönhetően idén plusz két előadással kedveskednek a rajongóknak: október 3-án Veszprémben és 18-án Budapesten.

A Lóci játszik zenekar generációjának legizgalmasabb popzenei műhelye és „címszereplője”, Csorba Lóci afféle egyszemélyes társulat. Karizmatikus jelenléte, stand up stílusa, a közönséggel való kommunikációja kivételes potenciál, színházi keretek között is érdemes a figyelemre.
A különleges esték tematikáját egyrészt a jól ismert dalok, új, illetve alkalmi produktumok, a helyszínen születő szerzemények adják, valamint a Lóci energikus színpadi jelenlétéből fakadó stand up-os házigazda élményei.


Több mint tíz éve nézem ámulatba esve az amerikai késő esti tévéműsorokat, és mindig is a zenekar volt benne a kedvencem. Csak azt nem tudtam eldönteni, melyiket csinálnám szívesebben: a zenekari vagy a műsorvezetés részét? Ezért inkább létrehoztunk egy olyan Lóci játszik műsort, ahol ezen nem kell gondolkodni és tényleg minden őrültség belefér! – mesélte Lóci az Extravaganza indulásakor.

Azóta eltelt egy év, és az elképesztő klubkoncertek, majd az ámulatba ejtő fesztiválszezon csak további muníciót adott a frissített Extravaganzához – tette hozzá az új előadások kapcsán az énekes. – Most is bőven lesz interaktivitás, ahol a publikum nem csak hallgatója, hanem szerves része is a történéseknek. Annyit elárulhatok, hogy lesz ’Mire gondolsz közben?’ játék, ’Közösségi Karaoke’ és a Rántott hús sütés a Te lesz a feleségem című dalra.

Lóci és zenekara mellett az est összeállításában Novák Péter zenész, előadó, rendező, a Beugró című műsor játékmestere vesz részt, hogy az improvizáció helyzetgyakorlatai ezúttal a zene nyelvén szólalhassanak meg, ekképpen feszegetve a műfaji határokat.

Itt belepillanthatnak a show-ba.

 


[fbcomments]