Kultúra · 2016.10.04.

GOMBRICH – Saját erőből folytatják

Egyéves Gombrich Mester Művészeti Tanodája. A születésnapot pár hete szoknyafestéssel ünnepelték a Kossuth utcán, októberben azonban folytatódik a munka.

A már elindított csapat eggyel följebb lép, és új csoport is indul. Hajdu Franciska tanodavezető az Agórában és a Szilágyi iskolában várja a régi és az új tanodásokat.

A tanoda saját erőből folytatja a munkát, mert idén nem nyertünk a Nemzeti Tehetség Program pályázatán – mondja Hajdu Franciska. – Sok jó ötlettel pályáztak Veszprémből, a kiíró pedig ezúttal más témákban hirdetett nyerteseket. Ez semmiképpen nem befolyásolja a tanoda munkáját, és ha jönnek új pályázati lehetőségek, élni fogunk velük.

A tanoda tehát tandíjas lesz: egy óra 1500 forintba kerül. Az Agórában az első évfolyam első foglalkozására október 5-én, szerdán 17 órára, a második évfolyamra kedden, október 4-én szintén 17 órára várják az általános iskolásokat.

A Szilágyi Erzsébet Keresztény Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában a második évfolyamnak már megvolt az első órája, az első évfolyam foglalkozása október 6-án, csütörtökön 16.15-kor kezdődik.

Az első évfolyamosok az egyetemes, a második évfolyamosok a magyar művészettörténetbe pillanthatnak be úgy, hogy minden foglalkozáson maguk is megalkotják az adott témához kapcsolódó „művüket”. A gyerekek a tanodai foglalkozásokhoz minden eszközt megkapnak, csak a figyelmükre, fantáziájukra és kreativitásukra van szükség.

Gombrich Mester Művészeti Tanodájába az alábbi elérhetőségek bármelyikén jelentkezhetnek: www.facebook.com/gombrichtanoda, franciska.hajdu@gmail.com, +36 30 560 9605.

[stextbox id=”grey”]

Születésnapi zsúr

A tanoda vállalja tematikus születésnapi foglalkozások lebonyolítását. A foglalkozások nemcsak a kreativitásnak adnak teret, hanem szórakoztatva tanítanak a művészetekről és a vizuális kultúráról. A két és fél órás zsúr alatt a résztvevők megismerkednek művészekkel, alkotnak, ajándékoznak, tortáznak, táncolnak és énekelnek. A születésnapi zsúr díja: 10 főig 15 ezer forint.

[/stextbox]

Hozzászólások

hozzászólás