Közérzet · 2018.07.05.

FRIZURA MŰHELY – Segítsünk tincsekkel!

Kedves adakozó kedvű, hosszú hajú hölgyek, urak és persze gyerekek! Sok szeretettel várják önöket Veszprémben, a Frizura Műhelyben, a Sáfrány u. 16. szám alatt július 15-én, vasárnap 14-től 18 óráig az első magyarországi hajadományozó napon!

Elsősorban olyan adakozó kedvű érdeklődőkre számít a két fodrász a helyszínen, akik legalább 27 centiméter hajat hajlandók levágatni – ingyen frizuráért és a jó ügyért cserébe! Az ideális hajhossz a 40 centiméteres és az annál hosszabb. Lehet egyenes, hullámos vagy göndör; festetlen, festett, szőkített vagy melírozott, de korábban levágott hajat is vihetnek az adományozók.

Az esemény a Die Haarspender/A hajadományozók egyesület és a Frizura Műhely közös rendezvénye, amelyről itt és itt olvashatnak bővebben.

A Die Haarspender nevű nonprofit egyesület eddig Ausztria, Németország és Svájc területén juttatott az adományozott hajakból készített, jó minőségű parókákat olyan rászoruló gyerekeknek, akik valamilyen betegség vagy kemoterápia következtében elveszítették a hajukat.

Magyarországon idén indult a gyűjtés. Pénzzel és tincsekkel is hozzájárulhatnak az adományozók a nemes cél eléréséhez. A szervezők szeretnének Magyarországon is minél előbb parókákat átadni a rászorulóknak.

Ha hajjal nem tudják támogatni a 360 Euró költségű paróka elkészítését, pénzadománnyal is segíthetnek, amit ide kell küldeni: Die Haarspender, IBAN: AT13 1400 0110 1000 9083, BIC: BAWAATWW.


Hozzászólások

A hozzászóláshoz jelentkezzen be Facebook-fiókjába!