Életkönyv · 2021.06.12.

Főzőverseny és családi nap az ipariban

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület június 26-án főzőversenyre és családi napra várja a veszprémieket a VSZC Ipari Technikum udvarán (bejárat a Kiskőrösi utca felől).

– A főzőversenyre még június 15-éig, keddig várjuk a csapatok jelentkezését a vvhhfe@gmail.com e-mail címre – mondta a rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón Molnár Roland, az egyesület elnöke. – A vendégeket színvonalas program várja, és 1200 forintos kóstolójeggyel egy adag frissen készült ételt is kapnak a főzőverseny résztvevőitől, így azon a napon a háziasszonyokat is felszabadítjuk a főzés gondja alól. Köszönjük támogatóinknak a közel száz kiló húst, amiből a versenyzők finom ételtelek varázsolnak majd, és köszönjük Irányi László iskolaigazgató, illetve Papp Máté kancellár segítségét. Nem marad el a szokásos focimeccs sem. Ezúttal is a VSZC csapata lesz az egyesület csapatának kihívója.

– Ismét összehozzuk azokat a családi és társadalmi kapcsolatokat, amelyeket kissé szétzilált a pandémia, hogy újra elinduljon a közösséggé válás – jegyezte meg Gulkai László, az egyesület alelnöke. – Elmaradt rendezvényeink sem akadályoztak meg bennünket abban, hogy a rászoruló gyerekeknek, fiataloknak informatikai eszközöket, új és használt ruhát, élelmiszert, pénzadományt gyűjtsünk, és természetesen a kóstolójegyek árát is támogatásokra fordítjuk.

Nyári-Jó Regina, az iPhone Center Veszprém tulajdonosa évek óta támogatja az egyesületet.
– A VVHHFE minden rendezvényén részt veszünk, és mindenkit arra bíztatok, hogy támogassa az egyesületet, mert ezáltal sok hátrányos helyzetű fiatal kap segítséget – mondta.

A Cholnoky Ferenc Kórházban működő Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány kuratóriumának új elnöke, dr. Tenk Tamás a következőket tette hozzá:
– A tízéves alapítvány a megalakulása óta 3000 szállított gyermeket juttatott el épségben, életben a kezelések helyszínére. A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesülettel a megalakulásunk óta szoros a kapcsolatunk, segítjük egymás munkáját.

A rendezvény oltási igazolvány nélkül látogatható. A rendezők kérik, ha bármilyen, a Cooviddal összefüggésbe hozható tünetet tapasztal, akkor inkább maradjon otthon!

Képek: a szerző
A képen balról jobbra: dr. Tenk Tamás, Nyári-Joó Regina, Molnár Roland, Váradiné Sziklai Erika és Rostetterné Nagy Rita, az egyesület elnökségi tagjai, valamint Gulkai László.


Hozzászólások

A hozzászóláshoz jelentkezzen be Facebook-fiókjába!