Közérzet · 2019.03.12.

FOTÓKIÁLLÍTÁS – Ösztöndíjjal az USA-tól Új-Zélandig

Campus Mundi ösztöndíjas fiatalok által készített fotókból nyílik tárlat a Pannon Egyetem A épületének földszintjén március 13-án, szerdán 14 órakor.
A világ legkülönbözőbb pontjain készült fotókon emlékezetes pillanatokat, különleges helyeket és varázslatos színeket örökítettek meg azok a fiatalok, akik hosszabb-rövidebb ideig külföldön tanulhattak a Campus Mundi program támogatásával.

Szavakkal sokszor nehezen kifejezhető mindaz, amit egy külföldi tanulmányút vagy szakmai gyakorlat alatt átélhetünk. Életre szóló élmények, új barátságok, számtalan kaland, felfedezésre váró tájak… A szakmai ismeretek és a nyelvtanulás mellett ez is várja az ösztöndíjas fiatalokat.

A karrierjüket tudatosan tervező, vagy épp nagyon is kalandvágyó egyetemisták és főiskolások a Campus Mundi program támogatásával külföldi részképzésen, szakmai gyakorlaton, vagy rövid tanulmányúton vehetnek részt a világ szinte bármelyik országában. A kiemelkedően magas ösztöndíjak lehetővé teszik, hogy szabadidejükben is izgalmas és felejthetetlen perceket töltsenek el a magyar fiatalok külföldön.

A korábbi ösztöndíjasok fotóiból a Tempus Közalapítvány munkatársai állították össze a kiállítás anyagát. Az élet Campus Mundisként felhívásra érkezett képek többek között Olaszországban, Vietnámban, az USA-ban, Dél-Koreában és Új-Zélandon készültek, tavasszal pedig az ország számos egyetemén megtekinthetők lesznek.

A fotókiállításhoz kapcsolódóan a Pannon Egyetemen tájékoztató napot tartanak a nemzetközi ösztöndíj-lehetőségekről március 13-án 14.30-tól. Részletek itt.

További információ a Campus Mundi programról itt.

 


Hozzászólások

A hozzászóláshoz jelentkezzen be Facebook-fiókjába!