Közérzet · 2019.11.19.

FÓRUM – Civilek és az Európa Kulturális Fővárosa program

EKF Civil Fórumra hívják a civil egyesületek képviselőit november 29-én, pénteken 14 órára a Hangvillába. A fórumra november 25-éig kell regisztrálni.

A fórumon egyrészt az EKF program civil aspektusairól, másrészt a programhoz való csatlakozásról és a közös munka lehetőségeiről lesz szó. A veszprémi szervezeteknek szóló november 29-i eseményt további, civileknek szóló programok is követik majd, például 2020 elején a Bakony-Balaton régió szervezeteit is egyeztetésre hívják.


A Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program fontos partnerként tekint a területén működő civil szerveződésekre. Az EKF csapata és a civilek sikeres hazai és nemzetközi programokat valósíthatnak meg, valamint a közös munka eredményeként fejlesztéseket vihetnek végbe annak érdekében, hogy Veszprém és a Bakony–Balaton régió egy élhetőbb hely legyen.

Az első civil fórumon Porga Gyula polgármester és Mike Friderika, az EKF Programfejlesztési és Nemzetközi Kapcsolatok igazgatója bemutatják a Veszprém–Balaton 2023 program céljait, eddigi eredményeit, és részletesen ismertetik az EKF civil szervezetekkel való jelenlegi és jövőbeni kapcsolódási lehetőségeit. Az első civil fórumra Veszprémben működő szervezeteket várnak, a későbbiekben a Bakony–Balaton régióban működő szervezeteknek is szerveznek fórumot.

Az EKF Civil Fórum regisztrációhoz kötött. A szervezők a nem profitorientált egyesületeket és alapítványokat várják, amelyek itt jelentkezhetnek a programra november 25-éig. A Bakony–Balaton régióban működő szervezetek előzetesen e-mailben, a info@veszprembalaton2023.hu címen jelentkezhetnek.

 


[fbcomments]