Szórakozás / Kultúra · 2017.01.26.

FILMKLUB – Hóesés Barcelonában

Az Agóra filmklubjában az Igazából szerelem spanyol megfelelőjét, a Hóesés Barcelonában című filmet vetítik január 30-án, hétfőn 18 órakor.

Barcelona lázasan készülődik a téli ünnepekre. Az egész városban árad a szerelem és a varázslatos hangulat. A fiatal párnak, Carlesnak és Laurának nemrég született meg az első kisbabája. A nagymamának, Carmennek fontos bejelentenivalója van: utolérte a szerelem – sajnos nem mindenki fogadja kitörő örömmel a jó hírt. Adrian és Angel szobatársak: mindent megosztanak egymás közt. Amikor megismerkednek egy csodálatos lánnyal, kiderül, hogy mégis van olyan helyzet, amikor nem jó ötlet az osztozkodás. A javíthatatlan romantikus, Oscar elhatározza: végre egyszer úgy lesz egyéjszakás kalandja, hogy nem szeret bele azonnal a partnerébe. Jaume pedig ötven év után először érez szerelmet, amikor egy titokzatos francia nő megjelenik az életében.

A Hóesés Barcelonában nemcsak azért érdekes, mert tulajdonképpen a nagy sikerű, 2003-as Igazából szerelem című angol vígjáték spanyol párja, hanem azért is, mert a csodálatos felvételek alapján azok is egy életre beleszeretnek Barcelonába, akik sohasem jártak ebben a gyönyörű városban.

Dani de la Orden filmjének előzetese itt látható.


Hozzászólások

A hozzászóláshoz jelentkezzen be Facebook-fiókjába!