Szórakozás / Egyéb · 2017.08.18.

FELMÉRÉS – Kis nyár végi körkép

Az időjósok szerint hamarosan vége a forró napoknak, de addig is élvezhetjük a nyár örömeit. Ehhez kínálunk egy könnyed olvasmányt. Egy társkereső oldal összegyűjtötte a nyári öltözködési szokásokat egy kevés forró nyári hangulattal fűszerezve. Íme a felmérés* eredménye: a bikini és az úszónadrág még mindig népszerűbb, mint az egyrészes fürdőruha vagy a fecske, sortot nem csak a topmodellek hordhatnak, minden negyedik férfi pedig még mindig nem hajlandó szandált húzni a lábára.

Mit választ a nő?


A Lovebox felmérése szerint a nők még mindig inkább a bikinit választják az egyrészes fürdőruha helyett, a flip-flop veri a gumiklumpát, a lapos talpú pedig a magassarkút. Inkább szoknya legyen, mint nadrág, és inkább mini, mint maxi. Ha a strandon olvasnak, akkor a nők könyvpártiak, és inkább fekszenek a matracon a vízben, minthogy ússzanak. Nyáron tehát az a mottó, hogy minél többet mutassunk magunkból, avagy próbáljuk meg viszonylag lazán és kényelmesen túlélni a hőséget.

Mit választ a férfi?

Mindeközben a férfiak továbbra is maradnának az úszósortnál a fecske helyett és a flip-flopnál a gumiklumpa helyett. Többségük előnyben részesíti a rövidnadrágot, és pólót visel, nem pedig rövid ujjú inget. A pasik a strandon újságpártiak, és a matracon ringatózás helyett inkább az úszást választják. Minden negyedik férfi azonban még mindig nem hajlandó szandált húzni a lábára, és a nyári hőségben is inkább zárt cipőben jár.

Ciki vagy nem ciki

A kérdezők arra is kíváncsiak voltak, hogy mit tartunk ma cikinek és mi elfogadott a nyári öltözködéssel kapcsolatban. A válaszokból kiderült, hogy míg a nők közel fele szerint ciki az utcára flip-flop papucsban menni és sortot csak a tökéletes lábú nőknek kellene hordaniuk, addig a férfiaknak csupán harmada gondolja így. A többség szerint nyáron belefér, hogy egy férfi ujjatlan felsőt vegyen fel, azt viszont már csak majdnem minden tizedik válaszadó gondolja, hogy a férfiaknak nem kellene rövid ujjú inget viselniük. A nők többsége a szandálhoz kilakkozza a körmét is. Tehát kezeket, lábakat ki a napfényre, a zoknikat pedig hagyjuk otthon, ha jót akarunk!

Best of nyár

Ha nyár, akkor fesztivál, randizás és forró flörtök. A megkérdezett nők kétharmada szereti, hogy nyáron többet mutathat meg magából, és ennek a férfiak 88 százaléka is kifejezetten örül. A felmérés szerint a válaszadók nagy része többet randizik nyáron, a nők felének és háromból két férfinak is volt már nyáron induló hosszú távú kapcsolata. Ráadásul az is kiderült, hogy a válaszadók közel kétharmada szexelt már vízben is. Így hát randira fel, és elő a sortokkal, hiszen messze még a hűvös ősz!

* A felmérés 990 fő részvételével készült a Lovebox.hu társkereső oldal felhasználói körében 2017 júliusában.


[fbcomments]