Közérzet · 2018.02.14.

FANTASZTIKUS! – Kihagyhatatlan lehetőség nyugdíjasoknak

Az összes, netet böngésző veszprémi nyugdíjas nagyot rikkanthatott örömében a kihagyhatatlan ajánlat láttán! Fantasztikus lehetőség a helybéli nyugdíjasoknak: óránként bruttó 950 és 1425 forintot kereshetnek három műszakban!

A legnagyobb közösségi oldalon bukkantunk erre a „három műszakos” hirdetésre. Kimondottan nyugdíjasoknak való: reggel hattól délután kettőig, esetleg kettőtől este tízig, vagy este tíztől reggel hatig „könnyű csomagolási munkát” végezni ahelyett, hogy a tisztességesen megkeresett járandóságának és a ledolgozott negyvenvalahány évének köszönhetően élvezné a megérdemelt pihenést, sétálna az unokájával, találkozna a barátaival, volt munkatársaival, befizetne egy- vagy többnapos utazásra, szóval élvezné a megérdemelt pihenést!


WP_20180211_11_47_46_Pro

Megkapó a hirdetés stílusa is: a már megszokott új típusú, könnyed, fiatalos hangvétel, amit a legunalmasabb rabszolgamunkára is úgy csábít, mintha jól fizető, kreativitást igénylő állást hirdetnének, ahol a munkaidő nagy részében mindenki mosolyog, stressz egy szál se.

Szóval kihagyhatatlan!


[fbcomments]