Szórakozás · 2021.08.23.

Európa-piknik a Veszprémvölgyben

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Europe Direct Veszprém Európa-pikniket rendez a Veszprémvölgyben.

A Europe Direct Veszprém minden érdeklődőt vár az Európa-piknikre szeptember 4-én, szombaton 15 és 19 óra között a Veszprémvölgybe.

Az Európa-sátornál ingyenes kiadványok, EU-s információnyújtás, kvíz- és nyereményjátékok, valamint arcfestés várja a gyerekeket és felnőtteket. A kicsik szórakoztatására lesz Pegazus-játéktér, illetve 17 órakor a Mosolyra Hangolók gyermekzenekar koncertezik.


16 és 19 óra között kerül sor az Európa örömfutásra. Lesznek egyéni, családi és gyermekfutamok is. Minden futó egyedi befutóéremet kap, a legkisebbeket apró ajándékok is várják. A futásra a nevezés ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött. A helyszíni nevezésre korlátozottan lesz lehetőség. Az örömfutás a Gyermekmosoly Alapítvánnyal együttműködésben valósul meg.

15 és 16 óra között Debreczeny Zoltán festőművész keréktárlatot tart, amely során nemcsak festményeit mutatja be, hanem mesél arról is, hogy mit jelent neki Európa, valamint bemutatja a Frequenzent, az európai művészeket összefogó csoportot.

Jelen lesz a MATASZ Veszprémi Egyesülete is, amely a környezettudatos kézműveskedés jegyében mutatja meg, hogyan lehet újságpapírból használati tárgyakat készíteni.

Fotó: mapio.net


[fbcomments]