Életmód · 2018.05.10.

EURONICS – Új helyen, saját üzletben

Az Euronics Műszaki Áruházlánc újabb mérföldkőhöz érkezett: székhelyén, Veszprémben is új, saját tulajdonú épületbe költözött. A minden igényt kielégítő, modern szaküzletben VR-sziget, okosotthon kiegészítők és prémium készülékek is helyet kaptak. Összesen 798 négyzetméteren körülbelül 14 ezer termékkel és több mint 20 szakértő értékesítővel várják az érdeklődőket. A beruházás 720 millió forintból valósult meg a Stop Shop mellett.

Az Euronics Műszaki Áruházlánc és a mögötte álló Vöröskő Kft. 29 éve van jelen a magyar műszaki cikk-kereskedelem piacán. Az eltelt közel három évtizedben a cég innovatív és megújuló szemléletének köszönhetően elérte, hogy folyamatosan bővülni tudott. Az erősödő online értékesítés mellett minden magyarországi megyében rendelkezik üzlettel, amelyek egyre több városban saját ingatlanban kapnak helyet.


Büszkeséggel tölt el minket, hogy első magyarországi üzletünk megnyitása óta folyamatosan fejlődünk, és idén tavasszal ismét megújultunk – mondta Fazekas Zsolt, az Euronics Műszaki Áruházlánc alapító tulajdonosa és ügyvezető igazgatója. – Székhelyünkön, Veszprémben nemcsak új helyre költöztünk, hanem Shop in Shop élményszigetekkel, okosotthon bemutatóval és kávé-szigettel is színesebbé tettük kínálatunkat.

Az Euronics országszerte 68 üzletben összesen több mint 48 ezer négyzetméteren nyújt szakértő segítséget a vásárlóknak, webshopjuk pedig tavaly elnyerte az Ország Boltja népszerűségi díjat is.


[fbcomments]