Életmód / Sport · 2018.10.15.

ÉLETMÓD – Táplálkozás, motiváció, sport

Tóth Gábor (Bio Gabi) és Katus Attila is Veszprémbe látogat ingyenes rendezvények keretében népszerűsíteni az egészséges életmódot.

A Mozdulj Közép-Dunántúl! programsorozat keretében két nagyon ígéretes eseményt kínál október 16-án és 21-én a Kihívás Ifjúsági és Sport Egyesület és a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club.


A Hangvillában, október 16-án, kedden 17 órakor kezdődő eseményen Tóth Gábor (Bio Gabi) táplálkozáskutató a tudatos táplálkozásról, Ágh Csaba coach pedig a sporttal kapcsolatos motivációról tart előadást, majd lehetőség lesz kérdéseket is feltenni az előadóknak.

Október 21-én a veszprémi Cutler egy egész napos sportfeszt keretében várja a sportolni vágyókat, a sport iránt érdeklődőket. Katus Attila személyi edző és életmód-tanácsadó aerobic edzést tart, Varró Gábor és Kis Csaba a crossfit után érdeklődőket várja, Szóka Orsolya intervall köredzést, TRX-et és gerinctornát tart, Németh Krisztián boxedzést vezényel, Bohos Kornél pedig testépítő szemináriumra várja a résztvevőket.

Mindkét rendezvényen ingyenes a részvétel, de regisztrációhoz kötött. Az október 16-ai rendezvényre itt, az október 21-ire pedig itt lehet regisztrálni.

 


[fbcomments]